NL | FR | EN | DE

DONAWA: Tomberg en Meerdaalwoud.

Gids: Gerard V.
Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm) - Onze trouwe vriend 'de hond' laten we thuis

We maken een wandeling door het Meerdaalwoud en wandelen langs de Tomberg en de Dikke Beuk. Onderweg zien we ook nog een aantal overblijfselen uit de Gallo-Romeinse tijd.


De wandeling, georganiseerd door Natuurgroepering Zoniën (NGZ), vertrekt om 14u00


Afstand: max. 7 km
honden niet toegelaten.


Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm). 


De wandeling is gratis.


Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:


1)    Inschrijven vooraf is wenselijk om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 21 september 2022 om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief). Je kan ook deelnemen aan de wandeling zonder voorinschrijving, op voorwaarde dat het maximum aantal deelnemers niet overschreden wordt. De gids evalueert dit bij de start van de wandeling.


https://www.natuurpunt.be/agenda/donawangz-tomberg-en-meerdaalwoud-56811


   2) Meldt bij aankomst je aanwezigheid aan de gids.


   3) De maatregelen die op het ogenblik van de wandeling in het kader van de Covid-19 context van toepassing zijn worden gerespecteerd.


   4) Mondmaskers zijn momenteel niet meer verplicht. De deelnemers brengen deze zelf mee als ze een mondmasker wensen te dragen. 


   5) Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor het afsluiten van de inschrijvingsperiode naar eric.senelle@live.be
Sint-Joris-Weertstraat 08 Aan het einde van de Weerste Dreef (komende van Sint-Joris-Weert,over de Naamse Steenweg 200m voorbij het wildrooster). , 3053 Oud-Heverlee (Haasrode)