NL | FR | EN | DE

DONAWA: Solvaypark en Renbaan Bosvoorde.

Gids: Ko v.
Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm) - Onze trouwe vriend 'de hond' laten we thuis

Via het Tournay-Solvaypark gaan we onder de spoorlijn van Namen door om vandaar via de Vallei van de Verdronken Kinderen naar de renbaan van Bosvoorde te gaan. Vandaar keren we terug naar onze startplaats.


Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:


1)    Inschrijven vooraf is wenselijk om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 28 september 2022 om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief). Je kan ook deelnemen aan de wandeling zonder voorinschrijving, op voorwaarde dat het maximum aantal deelnemers niet overschreden wordt. De gids evalueert dit bij de start van de wandeling. https://www.natuurpunt.be/agenda/donawangz-solvaypark-en-renbaan-bosvoorde-56812


2)    Meldt bij aankomst je aanwezigheid aan de gids.


   3) De maatregelen die op het ogenblik van de wandeling in het kader van de Covid-19 context van toepassing zijn worden gerespecteerd.


   4) Mondmaskers zijn momenteel niet meer verplicht. De deelnemers brengen deze zelf mee als ze een mondmasker wensen te dragen. 


   5)Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor het afsluiten van de inschrijvingsperiode naar eric.senelle@live.be