NL | FR | EN | DE

Tweede zondag wandeling: De verscheidenheid aan bomen en struiken in het Zoniënwoud

Gids:
Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm) - Onze trouwe vriend 'de hond' laten we thuis

De wandeling is gratis en de geldige corona-maatregelen zijn van toepassing voor alle deelnemersinclusief de gids.


1)    Inschrijven vooraf, via volgende link, is verplicht om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingenworden afgesloten op zaterdag om 18h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief


https://www.natuurpunt.be/agenda/de-verscheidenheid-aan-bomen-en-struiken-het-zoni%C3%ABnwoud-2de-zondag-zoni%C3%ABn-56160


 


2)      Meldt bij aankomst uw aanwezigheid aan de NGZ-gids bij de onthaalbalie van het Bosmuseum die de aanwezigheidslijst aanvult en wacht voor het vertrek bij voorkeur buiten.


3)      Deelnemers die verdachte symptomen vertonen (neusverkoudheid, loopneus, … temperatuursverhoging >= 38°, samenleven met een Covid 19 patiënt of iemand die de kenmerkende symptomen vertoont), mogen niet deelnemen.


4)       Respecteeraltijd de afstand van 1,5m


5)       Mondmaskers zijn onder code oranje en rood verplicht – de deelnemers brengen deze zelf mee. Enkel de gids is vrijgesteld van het dragen van het mondmasker of gelaatsscherm om de verstaanbaarheid te verbeterenen enkel wanneer de gids de afstandsregel (1,5 m) respecteert.


 


6)      De onthaalvrijwilliger en de gids mogen onder code oranje en rood niets doorgeven.


Wegens werken start de wandeling een kwartier vroeger dan gewoonlijk:


 


13u45 aan het bosmuseum


14u aan het station van Groenendaal