NL | FR | EN | DE

Donawa: Dijlevallei en Bois de Laurensart

Gids: Jan A.
Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm) - Onze trouwe vriend 'de hond' laten we thuis

We wandelen een eindje door de Dijlevallei tot aan het Bois de Laurensart. Eind april zorgt de daslook voor schitterende bloemen tapijten op de hellingen van dit bronbos. De lookgeur krijg je er gratis bij. Van in de kasteeldreef hebben we een zicht op het nieuwe kasteel en op de wat vervallen kasteelhoeve. Door het bos klimmen we naar het plateau van Ottenburg en dalen via een mooie holle weg af naar ons vertrekpunt.


1)    Inschrijven vooraf, via https://www.natuurpunt.be/agenda/donawangz-dijlevallei-en-bois-de-laurensart-54321


is wenselijk om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 27 april om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief).Je kan ook deelnemen aan de wandeling zonder voorinschrijving, op voorwaarde dat het maximum aantal deelnemers niet overschreden wordt.De gids evalueert dit bij de start van de wandeling.


   2) Meldt bij aankomst je aanwezigheid aan de gids die de aanwezigheidslijst aanvult.
   3) De maatregelen die op het ogenblik van de wandeling in het kader van de Covid-19 context van toepassing zijn worden gerespecteerd.


   4) Mondmaskers zijn momenteel niet meer verplicht. De deelnemers brengen deze zelf mee als ze een mondmasker wensen te dragen. Enkel de gids is vrijgesteld van het dragen van het mondmasker of gelaatsscherm om de verstaanbaarheid te verbeteren.


   5)Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor het afsluiten van de inschrijvingsperiode naar eric.senelle@live.be