NL | FR | EN | DE

Dag van het Zoniënwoud: Kinderanimatie

Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm) - Onze trouwe vriend 'de hond' laten we thuis

" Laila princes van Coronaland in het Zoniënwoud". Tijdens de middag kan iedereen genieten van een muzikaal intermezzo.


Het Bosmuseum Groenendaal is een unieke locatie waar het goed vertoeven is.


Uitzonderlijk organiseren we voor kinderen een mini theaterstukje om 10u30' en om 14u30'. Voorziene duurtijd ongeveer 35'. Inschrijven is niet noodzakelijk.


Laat ons een tikje van de sluier lichten: In Coronaland heerst een akelig griepvirus. De koning en de koningin hebben daarom besloten niet langer bezoek toe te staan op het kasteel. Echter, op een dag krijgt prinses Laila genoeg van haar beschermd wereldje achter de kasteelmuren en sluipt met haar hond Poeski stiekem het paleis uit. In het Zoniënwoud wandelen mag immers nog wel. Uren lopen ze rond, tot ze verdwalen.....Kom kijken en luisteren en dan verneem je meer over het vervolg en de afloop van dit adembenemend sprookje!  


 Op de middag verzorgen Martinus Wolf (piano) en Dirk Poel (gitaar) een vrolijk intermezzo onder het motto " Django's dream", een mix van eigen composities, jazz, ragtime, ballads. Dit van 11u30' tot 12u30' en van 13u tot 14u.


https://www.natuurpunt.be/agenda/dag-van-het-zoni%C3%ABnwoud-kinderanimatie-groenendaal-aan-het-bosmuseum-laila-princes-van