NL | FR | EN | DE

Dag van het Zoniënwoud: biodiversiteit

Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm) - Onze trouwe vriend 'de hond' laten we thuis

https://www.natuurpunt.be/agenda/dag-van-het-zoni%C3%ABnwoud-biodiversiteit-namiddag-50079


We nemen jullie mee langs verschillende leefgebieden in het Zoniënwoud. Elk gebied ziet er anders uit en biedt kansen aan andere soorten planten en dieren. Dit woud heeft een bijzonder rijke fauna en flora. De bescherming ervan en de bevordering van de biodiversiteit zijn belangrijk om de toekomst van het Zoniënwoud te vrijwaren. 


De wandeling is gratis. 


Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:
   1) Inschrijven vooraf, via de hiervoor vermelde link, is verplicht om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 15 oktober 2021 om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief)
   2) Meldt bij aankomst uw aanwezigheid aan de gids die de aanwezigheidslijst aanvult.
   3) Respecteer altijd de afstand van 1,5m


   4) Mondmaskers zijn alleen verplicht als de afstandsregels niet kunnen gerespecteerd worden en de deelnemers brengen deze zelf mee. Enkel de gids is vrijgesteld van het dragen van het mondmasker of gelaatsscherm om de verstaanbaarheid te verbeteren en enkel wanneer de gids de afstandsregel (1,5 m) respecteert.


   5) De gids mag en zal niets doorgeven


   6)Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor vrijdag 15 oktober 2021 om 24u naar eric.senelle@live.be