NL | FR | EN | DE

Dag van het Zoniënwoud: ons woud en de klimaatverstoring

Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm) - Onze trouwe vriend 'de hond' laten we thuis

https://www.natuurpunt.be/agenda/dag-van-het-zoni%C3%ABnwoud-ons-woud-en-de-klimaatverstoring-voormiddag-50089


De zichtbare effecten van de klimaatverstoring beperken zich niet langer tot het smelten van het poolijs of het afsterven van de koraalriffen...ook de fauna en de flora van het Zoniënwoud hebben er manifest onder te lijden. Er wordt tijdens deze wandeling ook stilgestaan bij de adaptatiestrategiën die de bosbeheerders hanteren om het Zoniënwoud klimaatrobuuster te maken.


De wandeling is gratis. 


Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:
   1) Inschrijven vooraf, via de hiervoor vermelde link, is verplicht om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 15 oktober 2021 om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief)
   2) Meldt bij aankomst uw aanwezigheid aan de gids die de aanwezigheidslijst aanvult.
   3) Respecteer altijd de afstand van 1,5m


   4) Mondmaskers zijn alleen verplicht als de afstandsregels niet kunnen gerespecteerd worden en de deelnemers brengen deze zelf mee. Enkel de gids is vrijgesteld van het dragen van het mondmasker of gelaatsscherm om de verstaanbaarheid te verbeteren en enkel wanneer de gids de afstandsregel (1,5 m) respecteert.


   5) De gids mag en zal niets doorgeven


   6)Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor vrijdag 15 oktober 2021 om 24u naar eric.senelle@live.be