NL | FR | EN | DE

Mysteries en ecologische banden van het Zoniënwoud

Gids: Yves D.
KM: 5
Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm) - Onze trouwe vriend 'de hond' laten we thuis

Het Zoniënwoud, vroeger, heden en nu


Hoe werd het bos beheerd en hoe gaat dit evolueren? Al wandelend ontdekken we de historische sites zoals het Bosreservaat (UNESCO Erfgoed!),de vijvers en uiteraad ook het Ecoduct van Groenendaal. Het Zoniënwoud, vroeger en nu, om naar uit te kijken en een pak antwoorden op je vragen.


Om de wandeling corona-proof te laten verlopen gelden volgende regels:


1) Inschrijven vooraf is verplicht om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 29 oktober 2021 om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief).


https://www.natuurpunt.be/agenda/mysteries-en-ecologische-banden-van-het-zoni%C3%ABnwoud-het-woud-vroeger-en-nu-50048


   2) Meldt bij aankomst je aanwezigheid aan de gids die de aanwezigheidslijst aanvult.


   3) De maatregelen die op het ogenblik van de wandeling in het kader van de Covid-19 context van toepassing zijn worden gerespecteerd.


   4) Mondmaskers zijn verplicht als de afstandsregel van1,5m niet kan gerespecteerd worden.De deelnemers brengen deze zelf mee. Enkel de gids is vrijgesteld van het dragen van het mondmasker of gelaatsscherm om de verstaanbaarheid te verbeteren en enkel wanneer de gids de afstandsregel (1,5 m) respecteert.


   5) De gids mag en zal niets doorgeven


   6)Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor het afsluiten van de inschrijvingperiode naar eric.senelle@live.be