NL | FR | EN | DE

Ontdekkingswandeling doorheen het Arboretum van Tervuren.

Gids: Ann L.
Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm) - Onze trouwe vriend 'de hond' laten we thuis

Deze ontdekkingswandeling doorheen het Arboretum van Tervuren toont de grootsheid en vooral de schoonheid van dit Greografisch Arboretum. De wandelroute loopt doorheen bijna alle delen, de Oude Wereld en de Nieuwe Wereld, langsheen prachtige bospaden en weides en vooral veel merkwaardige en monumentale bomen. De organisatie van deze wandeling gebeurd door Natuurgroepering Zoniënwoud (NGZ) en vertrekt om 14uur.


 


De wandeling is gratis.


Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:  1. Inschrijven vooraf inschrijven is wenselijk om aan de wandeling te mogen deelnemen.


https://www.natuurpunt.be/agenda/ontdekkingswandeling-doorheen-het-arboretum-van-tervuren-56570


De inschrijvingen worden afgesloten op zaterdag 24 september om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief).Je kan ook deelnemen aan de wandeling zonder voorinschrijving, op voorwaarde dat het maximum aantal deelnemers niet overschreden wordt.De gids evalueert dit bij de start van de wandeling.  1. Meld je bij aankomst aan bij de gids. 

  2. De maatregelen die op het ogenblik van de wandeling in het kader van de Covid-19 context van toepassing zijn worden gerespecteerd.

  3. Mondmaskers zijn momenteel niet meer verplicht.De deelnemers brengen deze zelf mee als ze een mondmasker wensen te dragen.

  4. Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor het afsluiten van de inschrijvingsperiode naar eric.senelle@live.be